FC Twente Vrouwen op drempel groepsfase Champions League

9 september 2021, 07:00   Bijgewerkt: 8 september 2021, 23:55

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 9 september.

Nieuws

Keren alle internationals fit terug bij hun werkgever?

Na anderhalve week op pad te zijn geweest met de nationale ploeg, keren de meeste internationals vandaag weer terug bij hun club. De Eredivisie-internationals bereiden zich voor op de hervatting van de competitie van dit weekend. Bij Liverpool zullen ze vooral benieuwd zijn of Virgil van Dijk de interlandperiode schadevrij heeft doorgemaakt. De verdediger werd in de slotfase tegen Turkije keihard op zijn enkel geschopt, maar gaf al snel aan dat hij weinig klachten had.

Wedstrijden

Benfica (v) - FC Twente (v) (20.00 uur)

Met een 1-1 gelijkspel in Enschede lijkt Benfica licht in het voordeel, maar FC Twente zal alle zeilen bijzetten om een ticket voor de Champions League-groepsfase te bemachtigen. De Enschedeërs tankten afgelopen weekend al vertrouwen door titelfavoriet Ajax met 0-1 te verslaan in Amsterdam. Daardoor staat Twente nu bovenaan in de Vrouwen Eredivisie. Trekken ze die topvorm door in Portugal?

Voetbal op tv

19.30 uur: ESPN Vandaag, ESPN - nieuwsprogramma

20.00 uur: Benfica (V) - FC Twente (V), RTV Oost - live verslag van het duel in strijd om een Champions League-ticket

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen