Blind ziet vriendenteam, Bergwijn wil 'boot niet wéér missen'

8 september 2021, 08:33

Bij het Nederlands elftal was dinsdagavond een overschot aan lachende gezichten te bespeuren. Niet gek, aangezien Oranje met 6-1 over Turkije heenwalste. Daarmee deed het uitstekende zaken in strijd om een ticket voor Qatar in 2022. Bij Daley Blind was dan ook veel reden tot vrolijkheid.

"Een heel prettige avond, dit is wat we wilden", citeert Voetbal International de verdediger van Ajax. "Ik denk dat we heel sterk begonnen, die snelle goal, dat helpt. De hele wedstrijd speelden we volle pressie. Na de 3-0 hadden we ze op de knieën. Dan zie je dat bij hen de kopjes gaan hangen, en dan komt als kers op de taart nog de rode kaart erbij."

Blind is trots op de goede prestaties van zijn ploeg. "We hebben een fantastische week achter de rug. De groep is ook fantastisch. Ik wil het bijna niet zeggen, maar we hebben een vriendenteam. Het is altijd geweldig om elkaar weer te zien. Zoals de trainer aangaf zijn we een blije groep. We zijn ook een gretige groep. De trainer en de staf hebben ons op de juiste manier weten te prikkelen deze week."

Bergwijn

Steven Bergwijn is dolblij dat hij weer onderdeel uitmaakt van het Nederlands elftal, nadat hij afviel voor het afgelopen EK. "Ik reken erop dat we naar het WK gaan. En dan ga ik alles op alles zetten om de boot niet wéér te missen", aldus de aanvaller van Tottenham Hotspur tegen de NOS. "Ik krijg nu enorm veel vertrouwen bij Tottenham Hotspur en het Nederlands elftal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen