Ronaldo geeft zijn moeder stadionverbod bij United

8 september 2021, 14:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo heeft liever niet meer dat zijn moeder zijn wedstrijden bezoekt. De 66-jarige Dolores Aveiro reist al jarenlang langs allerlei stadions en heeft een bijzonder sterke band met de Portugese superster, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat ze dit weekend plaatsneemt op de tribune. Ronaldo hoopt zaterdag in eigen huis zijn rentree te maken tegen Newcastle United.

Volgens de Daily Mail is de wedstrijdspanning ongezond voor de moeder van Ronaldo. Omdat ze zich zo erg opwindt, wordt er door doktoren gevreesd voor haar gezondheid. Daarom heeft Ronaldo zijn moeder gezegd dat hij haar liever niet meer op de tribune zit, maar de wedstrijden vanuit huis bekijkt. Ronaldo verloor eerder al zijn vader en wil niet beide ouders kwijt zijn.

Ronaldo zette na een interlandonderbreking woensdag voor het eerst voet op het Engelse trainingscomplex van Manchester United. De topfitte aanvaller mag hopen op zijn rentree in het shirt van de topclub. Komende zaterdag komt Newcastle United op bezoek. Met zeven punten uit drie duels bezet zijn nieuwe ploeg momenteel de derde plaats in de Premier League.

De 36-jarige doelpuntenmachine speelde in het verleden liefst 292 wedstrijden voor de Mancunians. Daarin was hij 118 keer trefzeker en bereidde hij 69 goals voor.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen