Oud-Ajacied Younes verbannen bij Eintracht Frankfurt

8 september 2021, 14:29

Amin Younes hoeft zich voorlopig niet meer te laten zien bij Eintracht Frankfurt. De Duitse aanvaller, die in het verleden voor Ajax speelde, is tot nader order geschorst vanwege een slechte houding. De club gaat een dezer dagen op zoek naar een oplossing. Voorlopig zal hij niet meer meetrainen en geen onderdeel uitmaken van de wedstrijdselectie.

Dat laat zijn Duitse werkgever weten op de clubwebsite. Er wordt hard gewerkt om zijn contract te laten ontbinden. Younes is flink gebotst met het clubbestuur omdat hij een forse salarisverhoging eiste. Eintracht Frankfurt, dat de aanvaller huurt van Napoli, ging daar niet mee akkoord. Het leidde tot onvrede bij de 28-jarige buitenspeler, die zich meermaals niet meldde op de training.

Als hij wél op het veld stond, kreeg hij het geregeld aan de stok met zijn ploeggenoten. De club heeft hem daarom voorlopig verbannen. Eerder werd al bekend dat de aanvaller niet werd ingeschreven voor de Europa League. Younes lijkt op zoek te kunnen naar een nieuwe werkgever.

De achtvoudig Duits international belandde in 2015 bij Ajax, waar hij drie seizoenen speelde. In 2018 koos hij voor een transfer naar het Italiaanse Napoli, waar hij in zijn eerste seizoen met drie goals uit twaalf wedstrijden nog redelijk presteerde. Afgelopen seizoen was de aanvaller vaste waarde bij de Duitse subtopper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen