'Ajax, Feyenoord én PSV aasden op ex-toptalent Barça'

8 september 2021, 19:03

Ajax, PSV en Feyenoord waren afgelopen transferwindow in de markt voor Sevilla-aanvaller Munir El Haddadi. De Marokkaanse aanvaller stond bij de topclubs bovenaan de verlanglijst, maar ze besloten uiteindelijk niet door te pakken. Dat had ook te maken met het feit dat El Haddadi het liefst actief wilde blijven in de Spaanse La Liga.

Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer Francesc Valdivieso tegenover de regionale krant Sevilla ABC. De 26-jarige aanvaller doorliep een deel van de jeugdopleiding van FC Barcelona en maakte tussen 2014 en 2018 onderdeel uit van de hoofdmacht. In zijn laatste twee contractjaren speelde hij op huurbasis voor Valencia en Deportivo Alavés. El Haddadi koos in 2019 voor een transfer naar Sevilla.

De viervoudig Marokkaans international, die in 56 wedstrijden voor FC Barcelona twaalf keer scoorde, komt dit seizoen niet in de plannen voor bij Sevilla. Afgelopen seizoen was hij in 24 La Liga-duels, waarvan voornamelijk als invaller, goed voor vier treffers. Daarmee speelde hij zich dus in de kijker van de Nederlandse topclubs, die naast zijn handtekening grepen.

Niet alleen de traditionele Eredivisie-top had interesse in de aanvaller. Ook Crystal Palace, West Ham United, Torino, Napoli, Genoa, OGC Nice, Nantes, PAOK én Fenerbahçe hadden interesse in zijn diensten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen