Nederland
0 – 0
Argentinië

Oud-Groninger en muiter Kostic plaatst opmerkelijke 'excuus-post'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 september 2021 – Na een lange transfersoap is de rust rondom oud-Groninger Filip Kostic weer teruggekeerd. De buitenspeler werd in de transferperiode lang gelinkt aan een transfer naar Lazio Roma, maar daar kwam het uiteindelijk niet van. Kostic besloot niet meer te komen opdagen bij Eintracht Frankfurt, maar is inmiddels weer teruggekeerd bij de selectie. Hij biedt deels zijn excuses aan, maar verwacht die ook zeker van anderen.

Oud-Groninger en muiter Kostic plaatst opmerkelijke 'excuus-post'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In een statement op Instagram laat de aanvaller weten dat het ook voor hem zware weken waren. Het competitieduel met Arminia Bielefeld liet hij dan ook aan zich voorbij gaan. 'Mentaal was ik niet klaar voor die wedstrijd. Het was geen staking om een transfer af te dwingen. Ik wil graag mijn oprechte excuses aanbieden aan alle fans die de afgelopen periode verkeerd zijn geïnformeerd.'

Na het sluiten van de markt kwam er een opmerkelijk gerucht naar buiten. Zijn club Eintracht Frankfurt zou namelijk bewust een verkeerd e-mailadres hebben opgegeven, waardoor de transfer uiteindelijk geen doorgang kon vinden. Wellicht verwijst hij daar nog naar in zijn bericht. 'Sommige mensen moeten hun excuses aan mij aanbieden, maar er is geen tijd om dat af te handelen. Er staat namelijk een lastig seizoen op ons te wachten.'

Kostic speelde van 2012 tot en met 2014 voor FC Groningen. In meer dan veertig wedstrijden maakte hij elf doelpunten, waarmee hij een transfer naar Duitsland afdwong. Via VfB Stuttgart en Hamburger SV kwam hij uiteindelijk op huurbasis bij Eintracht terecht. Die club nam hem uiteindelijk definitief over. Een volgende stap laat voorlopig nog even op zich wachten.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd