Miedema treedt toe tot Club van Honderd, FC Twente sneuvelt

9 september 2021, 21:50

Vivianne Miedema is donderdagavond toegetreden tot de Club van Honderd. Niet alleen maakte zij haar honderdste doelpunt voor Arsenal, ook loodste zij haar ploeg naar de groepsfase van de Champions League.

Miedema stond voorafgaand aan de return tegen Slavia Praag op 97 doelpunten voor Arsenal. In haar 110de wedstrijd voor de Londense club voerde ze haar doelpuntentotaal op tot honderd. Dat deed zij door binnen twaalf minuten drie keer te scoren. Arsenal won de wedstrijd in Tsjechië met 0-4 nadat het heenduel in Londen al in 3-0 was geëindigd.

Miedema is bezig aan haar vijfde seizoen seizoen in dienst van Arsenal. De meeste doelpunten voor haar club maakte ze in de Engelse competitie: 61 stuks. In de bekertoernooien (24) en de Champions League (15) maakte zij de overige goals. In het Nederlands elftal staat de doelpuntenmachine op 83 treffers in honderd interlands.

Geen Champions League voor FC Twente

Het is FC Twente in tegenstelling tot Arsenal niet gelukt om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. De club uit Enschede moest zijn meerdere erkennen in Benfica. Na het 1-1 gelijkspel in de heenwedstrijd eindigde de return in 4-0 voor de Portugezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen