Hattrickheld Messi passeert Pelé en kan tranen niet bedwingen

10 september 2021 – Lionel Messi heeft de Argentijnse ploeg andermaal bij de hand genomen. De 34-jarige superster hielp zijn land met een feilloze hattrick aan de drie punten tegen Bolivia (3-0). Dankzij de ruime zege blijft Argentinië, dat op het veld werd gehuldigd na het winnen van de Copa América, in het spoor van koploper Brazilië.

Hattrickheld Messi passeert Pelé en kan tranen niet bedwingen

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Na afloop van het duel met Brazilië wist Messi het niet droog te houden. De aanvaller van Paris Saint-Germain won afgelopen zomer na lang wachten eindelijk zijn eerste prijs met de Argentijnse nationale ploeg. Na de zege op Bolivia zetten de supporters Messi en co in het zonnetje. Het riep veel emoties op bij de linkspoot, die de Zuid-Amerikaanse topscorer aller tijden werd met zijn hattrick. Hij passeerde de Braziliaanse legende en kwam op een totaal van 79.

Twee van de drie goals hadden een flink Messi-tintje. Zo passeerde hij een tegenstander en krulde hij de bal fraai vanaf 25 meter in de kruising. Ook kwam hij op het scoreformulier na enkele fraaie combinaties met ploeggenoten. Aanvankelijk werd zijn inzet nog geblokt door een Boliviaan, maar de bal belandde recht voor de voeten van Messi. De aanvoerder kon daardoor eenvoudig binnentikken.

Bij de Argentijnen bleef Ajacied Lisandro Martínez negentig minuten op de bank. Hij zag zijn land het puntentotaal verhogen naar achttien. Koploper in de poule is Brazilië, dat na acht wedstrijden alle 24 punten heeft verzameld.

https://twitter.com/MessiMX30i/status/1436114205258788867?s=20

Eredivisie

gerelateerd