Koeman beschrijft pijn: "Soms krijg je een mes in de rug"

10 september 2021, 07:57

Ronald Koeman heeft enkele pijnlijke uitspraken van FC Barcelona-voorzitter Joan Laporta laten schrappen uit zijn documentairereeks Força Koeman, waarvan vandaag (vrijdag) het tweede seizoen op Videoland verschijnt. De docuserie bevat echter alsnog enkele pijnlijke momenten voor Koeman zelf én zijn familie.

Koeman geeft in gesprek met het Algemeen Dagblad aan dat het voetballeven zeker niet altijd leuk is. "Men denkt altijd maar: ze verdienen veel en doen alleen maar wat ze leuk vinden. Nou heb ik een mooi en goed leven, duidelijk. Maar er is óók een andere kant. Er zijn ook genoeg momenten dat het klote is. Je krijgt ook klappen en in het voetbal af en toe een mes in je rug. Dat doet óók wat met iemand. En dat mogen kijkers zien."

De trainer van FC Barcelona heeft het grootste deel van zijn serie intact gelaten. "We hebben in elk geval alles zo gelaten zoals het is gebeurd. In het deel dat gaat over de spanningen tussen mij en voorzitter Laporta, daar is wel iets geknipt in mijn reacties. Ik had een interview in de week waarin de voorzitter net had gezegd: we nemen even tijd, we zijn niet overtuigd dat deze trainer moet blijven. Niet alles wat ik toen heb gezegd kun je uitzenden. Maar: wat we vinden, en onze gevoelens, dat zit er allemaal in."

Volgens Koeman is zijn band met Laporta nu beter. "Afgelopen maandag heeft hij in een tv-programma gezegd dat er vertrouwen in mij is. Dat is goed geweest. Daarvoor waren er twee momenten dat er dingen naar buiten kwamen die niet wezen op steun voor de trainer. Daar ergerde ik me aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen