Barça vreest voor Dest tegen Bayern; debuut Ramos uitgesteld

10 september 2021, 12:13

De kans is groot dat Ronald Koeman komende dinsdag geen beroep kan doen op Sergiño Dest. De Amerikaanse rechtsback heeft tijdens de interlandonderbreking met de Verenigde Staten een enkelblessure opgelopen. Vanwege de verstuikte enkel moest hij deze week al de interland tussen de Verenigde Staten en Honduras aan zich voorbij laten gaan.

Hoewel Dest zelf spreekt van een kleine blessure, zal het een race tegen de klok worden om met FC Barcelona aan te kunnen treden tegen Bayern München. De voormalig Ajacied opent het nieuwe Champions League-seizoen dinsdagavond in eigen huis tegen de Duitse recordkampioen, die Dest deze zomer naar Duitsland wilde halen. Voor Barça wacht de ultieme kans op revanche. Ruim een jaar geleden vernederde Bayern de Spaanse grootmacht met 8-2.

Ramos

Ook in Parijs zijn er zorgen over de fysieke gesteldheid van een verdediger. Sergio Ramos is namelijk voorlopig nog niet inzetbaar. De Spaanse verdediger, die deze zomer transfervrij overkwam van Real Madrid, heeft nog altijd last van een kuitblessure. Er werd gehoopt dat de verdediger deel kon uitmaken van de wedstrijdselectie tegen Clermont, maar Paris Saint-Germain moet voorlopig geduldig zijn.

Het is onduidelijk wanneer Ramos zijn rentree kan maken, melden diverse Franse media. Momenteel vormen Marquinhos en Presnel Kimpembe het hart van de Franse defensie. Het duo draagt vooralsnog perfect bij aan de huidige koppositie in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen