PSV geteisterd door blessuregolf richting topper tegen AZ

10 september 2021, 13:45

Roger Schmidt kan zondag geen beroep doen op Davy Pröpper. De middenvelder van PSV lijkt geblesseerd te zijn geraakt en ontbreekt in de wedstrijdselectie voor de topper tegen AZ. Pröpper kan daardoor sowieso niet de vervanger zijn voor de mogelijk eveneens afwezige Ibrahim Sangaré. De Ivoriaanse middenvelder is een vraagteken voor dit weekend.

Sangaré speelde afgelopen week interlands met de nationale ploeg van Ivoorkust. Tegen Kameroen moest de middenvelder met een brancard weg worden gedragen, maar snel daarna keerde hij terug binnen de lijnen. Tegen AZ is de ijzersterke middenvelder er mogelijk niet bij. Het lijkt er daardoor op dat Ryan Thomas of Mauro Junior het middenveld gaat vormen met Marco van Ginkel.

Ook Cody Gakpo moet de topper mogelijk aan zich voorbij laten gaan, al ziet het er wat hem betreft volgens Schmidt niet slecht uit. Spitsen Maximillian Romero en Carlos Vinícius ontbreken eveneens. Eerstgenoemde is op de weg terug van een blessure, aanwinst Vinícius heeft nog geen werkvergunning.

PSV hoopt tegen AZ de eerste overwinning sinds eind 2018 te boeken. Destijds werden de Alkmaarders met 3-1 verslagen. AZ bleek de afgelopen vier edities te sterk. PSV bezet na drie duels met negen punten de koppositie in de Eredivisie. AZ heeft drie punten uit twee duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen