Willem II
0 – 0
Fortuna Sittard

Letsch overweegt teleurgestelde Bazoer op de bank te zetten

10 september 2021 – Thomas Letsch denkt erover na om Riechedly Bazoer op de bank te zetten. De smaakmaker van afgelopen seizoen is volgens de Duitser niet volledig fit en vooral teleurgesteld dat een transfer deze zomer is uitgebleven. Bazoer en Oussama Tannane hoopten op een nieuwe club, maar spelen nog altijd in Arnhem.

Letsch overweegt teleurgestelde Bazoer op de bank te zetten

In gesprek met De Gelderlander geeft Letsch aan dat hij wil dat iedereen voor de 'volle honderd procent' gefocust is. Hij twijfelt of dat bij Bazoer het geval is. "Ik ben blij dat de transferperiode voorbij is. Er is nu duidelijkheid. We werken met de spelers die ons ter beschikking staan. We hebben ze allemaal nodig. We staan voor zware weken", aldus Letsch.

"Dat Tannane en Bazoer teleurgesteld zijn, is bekend", vervolgt de Duitse oefenmeester. "Door corona was de transferperiode ditmaal zeer vreemd. De grote transfers hebben plaatsgevonden. Er is ook veel afgeketst, of er is niet eens geboden. Iedereen mag dan teleurgesteld zijn, maar dan moet je als prof vervolgens ook omschakelen en voor de volle 100 procent je werk doen. Dat is overal ter wereld. Alle spelers van Vitesse hebben bewust een contract ondertekend. Dus dan is het zaak niet de kop te laten hangen, maar volle inzet te tonen. Dat zeg ik zonder aanzien des persoons."

Vitesse kan op bezoek bij RKC Waalwijk wel weer een beroep doen op verdediger Danilho Doeki. Ook Jacob Rasmussen traint weer mee, maar is nog niet fit genoeg om te starten. De Arnhemmers missen ook sowieso Daan Reiziger en Million Manhoef.

Eredivisie

gerelateerd