Schmidt en PSV binnenkort rond de tafel voor contractverlenging

10 september 2021, 15:07

Roger Schmidt verwacht dat hij snel met de directie van PSV gaat praten over een mogelijke contractverlening. De Duitse oefenmeester is tevreden in het Philips Stadion, maar heeft desondanks geen haast met het zetten van zijn handtekening. Hij richt zich liever op de komende wedstrijden.

Op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ werd Schmidt gevraagd naar zijn contract. De huidige verbintenis van de trainer loopt namelijk aan het einde van dit seizoen af. "Het is goed voor de club om de ontwikkeling van de komende weken en maanden te bekijken. Datzelfde geldt voor mij. Er staat dus geen druk op", liet Schmidt weten in een korte reactie.

Toch lijkt het erop dat de Duitser snel gaat zitten met algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch directeur John de Jong. Afgelopen zomer waren er immers al meerdere clubs die Schmidt graag uit Eindhoven wilde wegplukken. "We hebben een goede relatie en praten veel. We zijn open naar elkaar en dus hebben we geen haast met de contractverlenging. Dat is de situatie op dit moment."

Schmidt pakte in de eerste drie wedstrijden van het nieuwe seizoen negen punten met PSV en is de trotse koploper van de Eredivisie. Zaterdagavond (21.00 uur) staat de lastige uitwedstrijd bij AZ op het programma. De Alkmaarders hebben drie punten gepakt in twee wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen