Jansen ziet Wijndal terugkeren en deelt aanvoerdersband uit

10 september 2021, 15:32

Owen Wijndal is na een liesblessure weer beschikbaar voor AZ-trainer Pascal Jansen. De linkervleugelverdediger kwam dit seizoen nog niet in actie, maar keert tegen PSV terug in de wedstrijdselectie. De international is inzetbaar en zal de aanvoerdersband dragen.

"Owen is beschikbaar tegen PSV. Of hij ook aanvoerder wordt? Ja, Owen is de nieuwe captain voor dit seizoen", liet Jansen vrijdag weten via de clubkanalen van AZ. "PSV is zeker een sterke tegenstander. Ze doen het goed en hebben ook in de Europese kwalificatie een aantal goede wedstrijden gespeeld. Die hebben we ook met veel interesse teruggekeken."

Het AFAS Stadion wordt tijdens de wedstrijd tussen AZ en PSV officieel heropend en daar kijkt Jansen zeer naar uit. "Als ik zo hoor wat er allemaal voor de wedstrijd gaat gebeuren, dan wordt het zeker een feest. "Het is mooi om zo de supporters weer welkom te heten. Maar ik richt mij sec op de wedstrijd", aldus de coach, die de afgelopen vier duels met PSV won.

"Wij kijken er enorm naar uit, ook omdat we in de afgelopen jaren hebben aangetoond een geduchte tegenstander te zijn voor PSV." AZ en PSV trappen zaterdagavond (21.00 uur) af in Alkmaar. Aan scheidsrechter Allard Lindhout de taak om de topper in goede banen te leiden. PSV is als enige club in de Eredivisie nog zonder puntenverlies.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen