Basisdebuut Messi uitgesteld door 'atypische internationale dag'

10 september 2021, 16:19

Lionel Messi is zaterdagmiddag niet van de partij als Paris Saint-Germain het in eigen stadion opneemt tegen Clermont Foot. Trainer Mauricio Pochettino heeft namelijk besloten om zijn Zuid-Amerikaanse internationals rust te geven na een drukke interlandperiode. Dat liet hij vrijdag weten op de persconferentie.

Naast Messi komen ook Leandro Paredes en Ángel Di María pas net terug van de nationale ploeg van Argentinië. De Argentijnen kwamen in de nacht van donderdag op vrijdag nog in actie tegen Bolivia. Er werd met 3-0 gewonnen door drie treffers van Messi. Brazilië won op zijn beurt met 2-0 van Peru. Neymar hoeft zich van Pochettino dus ook nog niet te melden.

De fans van PSG zullen dus nog even geduld moeten hebben tot Messi zijn eerste minuten voor eigen publiek gaat maken. Volgens Pochettino is het een logische keuze om de internationals uit Zuid-Amerika door deze 'atypische internationale dag' niet op te nemen in de wedstrijdselectie. Ook Sergio Ramos, Colin Dagba, Marco Verratti, Juan Bernat, Layvin Kurzawa en Ismael Gharbi zijn er niet bij.

PSG is uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen in de Ligue 1. De Parijzenaars hebben hun eerste vier wedstrijden allemaal gewonnen en staan dus met twaalf punten op de eerste plaats. Tegenstander Clermont doet het als promovendus ook uitstekend. De nieuweling heeft acht punten verzameld en staat op een zeer knappe derde plek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen