Blakend van zelfvertrouwen gelooft Lang in stunt tegen PSG

11 september 2021, 12:53

Noa Lang is ervan overtuigd dat zijn Club Brugge het Paris Saint-Germain lastig kan maken in de Champions League. De Franse sterrenformatie komt woensdag op bezoek in het Jan Breydelstadion. Mede dankzij een dubbelslag van Lang tankte de regerend kampioen van België vrijdagavond vertrouwen voor de ontmoeting met PSG.

Club Brugge zette op eigen terrein KV Oostende simpel opzij (3-0). Lang nam twee doelpunten voor zijn rekening. Met name zijn eerste goal was er een om in te lijsten. Na een voorzet van nieuweling Kamal Sowah rondde hij prachtig af. "Grappig dat Kamal en ik voor de wedstrijden over fases als de 1-0 hebben gesproken. Mooi dat het uitkwam. Het lijkt alsof hij al een paar maanden meeloopt met ons. Het is een rasvoetballer. Zo makkelijk voetbalt ie, hij ziet het", zegt Lang tegenover Het Nieuwsblad.

Maar hoewel Sowah indruk maakte, was Lang de grote man aan de zijde van de Belgische grootmacht. "Ik kan niet ontkennen dat ik vaak man van de match ben", lacht de aanvaller, die weet dat het lastig wordt om ook de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League om te zetten in winst. "Woensdag wordt iets helemaal anders. De beste voetballers van de wereld komen langs. We hebben vertrouwen dat we het hen lastig kunnen maken. En dan zien we wel."

Ook trainer Philippe Clement verlegt de focus naar de wedstrijd tegen PSG. "De hele wereld zal kijken, net als de voorbije jaren toen we tegen Real of PSG speelden. Het worden zes matchen waarin we niks te verliezen hebben, maar alleen heel veel te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen