Geertruida maakt na vier maanden rentree bij Feyenoord

11 september 2021, 14:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lutsharel Geertruida heeft zaterdagmiddag zijn rentree gemaakt op het wedstrijdveld. De verdediger deed 45 minuten mee bij Feyenoord Onder -21 tegen ADO Den Haag.

Geertruida kon Feyenoord niet behoeden voor een nederlaag. Toen de verdediger het veld verliet, leidden de Rotterdamse beloften nog met 1-0 door een doelpunt van Torset Johnsen. De bezoekers trokken na rust de wedstrijd naar zich toe via Fabian Shahaj, die beide Haagse doelpunten voor zijn rekening nam: 1-2.

Het waren de eerste minuten van Geertruida dit seizoen. De jeugdinternational raakte in de laatste wedstrijd van het seizoen tegen RKC Waalwijk (3-0 zege) geblesseerd en miste daardoor het tweede deel van het jeugd-EK en de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Geertruida zal binnenkort weer in actie kunnen komen voor het eerste elftal, maar waarschijnlijk zal hij wel even op zijn kans moeten wachten. Zomeraanwinst Marcus Pedersen maakt vooralsnog een uitstekende indruk als rechtsback en in het centrum, waar Geertruida ook uit de voeten kan, lijkt Gernot Trauner zeker van zijn plek naast Marcos Senesi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen