Fenomeen Ronaldo pakt hoofdrol bij rentree bij United

11 september 2021, 18:08   Bijgewerkt: 11 september 2021, 18:41

Cristiano Ronaldo heeft zijn terugkeer in het shirt van Manchester United opgeluisterd met twee doelpunten. De Portugees was zaterdagavond op Old Trafford erg belangrijk tegen Newcastle United, dat met een 4-1 nederlaag terug naar huis werd gestuurd. Ook Manchester City en Arsenal pakten drie punten.

Manchester United - Newcastle United 4-1

In Manchester leken beide ploegen met een 0-0 ruststand aan de thee te gaan, maar daar stak Ronaldo een stukje voor. De routinier tikte gemakkelijk binnen nadat doelman Freddie Woodham een schuiver van Mason Greenwood niet onder controle kreeg. In het tweede bedrijf kwam Newcastle echter terug in de wedstrijd. Javier Manquillo verzorgde de gelijkmaker en liet de bezoekers even dromen van een puntje. Dat zat er echter niet in. Ronaldo schoof op aangeven van Luke Shaw de 2-1 binnen, Bruno Fernandes zorgde op fraaie wijze voor de 3-1 en het slotakkoord was voor Jesse Lingard.

Leicester City - Manchester City 0-1

De topper tussen Leicester City en Manchester City moest genoegen nemen met een doelpunt. Die treffer kwam halverwege de tweede helft op naam van Bernardo Silva. De bezoekers uit Manchester konden zo drie belangrijke punten bijschrijven in de strijd om de landstitel. Na vier wedstrijden staat de ploeg van Josep Guardiola op negen punten. Leicester is teleurstellend begonnen aan het nieuwe seizoen. Die club wil graag meedoen om de bovenste plaatsen, maar heeft na vier speelrondes pas zes punten bij elkaar gesprokkeld en staat in de middenmoot.

Arsenal - Norwich City 1-0

Het kwakkelende Arsenal heeft eindelijk de eerste punten van het seizoen gepakt. De manschappen van Mikel Arteta boekten in het eigen Emirates Stadium een moeizame 1-0 overwinning op het eveneens nog puntloze Norwich City. Pierre-Emerick Aubameyang kroonde zich na 66 minuten spelen tot matchwinner door Tim Krul te verschalken. Arsenal staat nu na vier wedstrijden op drie schamele punten en is nog steeds terug te vinden in de onderste regionen van de Premier League. Norwich is nog puntloos en moet zich de hekkensluiter noemen.

Overige uitslagen

Southampton - West Ham United 0-0

Watford - Wolverhampton Wanderers 0-2

Brentford - Brighton & Hove Albion 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen