Perez kritisch op Gravenberch, Ajacied erkent: "Ik train er nog op"

11 september 2021, 22:47

Kenneth Perez is kritisch op Ryan Gravenberch. De middenvelder eist steeds vaker de vrije trappen op, maar de Deense analist vindt dat niet zijn specialiteit. De Ajacied is eerlijk: hij kan nog een stuk beter worden qua traptechniek, al oefent hij er al veel op.

"Bij vrije trappen voor een rechtspoot komt bij Ajax Gravenberch erbij te staan, en dat is niet al te best. Ik denk dat Gravenberch heel veel oefent, maar je ziet dat hij geen natuurlijke, goede trap heeft. Ik zie dat aan zijn manier van trappen. Als je echt een goede vaste trap hebt, dan trap je niet zo. Dan schiet je hem met de binnenkant in de verre hoek", doelt hij op een mislukte schot uit open spel bij ESPN. 

Gravenberch reageert op het kritiek van de analist, al is hij sowieso kritisch op zijn eigen wedstrijd. "Het kon wel beter. Het ging niet superslecht, maar ik heb wel mixed feelings. Ik moet in de eindfase toch een beetje rustiger zijn, wanneer ik een pass geef of op doel schiet", aldus de middenvelder, die weet dat zijn vrije trappen beter moeten. "Ik moet er nog wel aan werken. Ik heb er niet zo heel veel genomen, maar degenen die ik heb genomen waren niet zo heel goed. Ze kunnen wel beter, ik train er nog steeds op."

"Ik train er twee keer per week op ongeveer, als er tijd voor is. We hebben een druk schema en de trainer wil ons niet overbelasten, dus soms moeten we ook gelijk naar binnen", aldus Gravenberch, die zag dat de Amsterdammers tegen PEC Zwolle geen potten konden breken. "Je zag aan het einde dat veel jongens wel een beetje kapot waren. De eerste wedstrijd na een interlandperiode is altijd een beetje wennen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen