Ronaldo was 'supernerveus' en zag moeder tóch in het stadion

12 september 2021, 10:21

Cristiano Ronaldo (36) stal zaterdagmiddag de show bij Manchester United, waar hij zijn rentree maakte na ruim twaalf jaar. De Portugese aanvaller maakte twee doelpunten en oogde vol vertrouwen, maar vooraf was hij naar eigen zeggen 'supernerveus'.

Dat zei hij na het duel met Newcastle United. "Ik was echt supernerveus, maar misschien was dat niet te zien", zei Ronaldo, die wel volop genoot van zijn comeback. "Al die mensen in het stadion die mijn naam zongen… Dat was echt ongelofelijk. Het ontvangst dat ik kreeg was geweldig. Ik wilde onze supporters meteen laten zien dat ik het team kan helpen. Ik ben blij dat ik het heb kunnen bewijzen."

Ook van zijn rentree in de Premier League genoot Ronaldo volop. "Ik heb al in veel competities gespeeld, maar de Premier League is toch de meest speciale competitie, als ik eerlijk ben." Over zijn kansen met Manchester United dit seizoen: "We moeten nog volwassener worden om de Premier League en de Champions League te winnen. Daaraan wil ik in elk geval meehelpen."

Lees ook: Trotse Ronaldo bewierookt: "It's Ron-believable"

De moeder van Cristiano Ronaldo was eveneens aanwezig op Old Trafford, ondanks dat hij had aangegeven dat ze eigenlijk niet mocht komen. Vanwege de spanning en emoties besloot hij haar een stadionverbod op te leggen, maar dat had geen succes. "Ze is al twee keer flauwgevallen in een stadion en thuis loopt ze altijd te ijsberen. Ik zorg dus altijd dat er mensen bij haar zijn tijdens de wedstrijden", aldus Ronaldo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen