Goed nieuws Feyenoord: drietal terug, Nelson ontbreekt

12 september 2021 – Feyenoord reist zondag mét Marcos Senesi, Lutsharel Geertruida en João Teixeira af naar Israël voor het duel met Maccabi Haifa in de Conference League. Aanvaller Cyriel Dessers debuteert in de spelersgroep, waarin Reiss Nelson nog ontbreekt en Alireza Jahanbakhsh zoals bekend niet van de partij is.

Goed nieuws Feyenoord: drietal terug, Nelson ontbreekt

Dat heeft Feyenoord laten weten. Senesi had een blessure waardoor hij het duel met Elfsberg IF en FC Utrecht moest missen, maar tijdens de interlandperiode is hij weer vrijwel volledig fitgeraakt. Geertruida lag er met een knieblessure langer uit maar kan mogelijk ook speelminuten maken. Teixeira stond langs de kant met een lichte blessure, maar is daarvan ook helemaal hersteld.

Van Nelson is bekend dat hij nog niet wedstrijdfit is, terwijl Jahanbakhsh niet meereist vanwege de spanningen tussen Iran en Israël. Feyenoord bracht in een officieel communiqué naar buiten dat het in de beide duels met Maccabi Haifa geen beroep zal doen op de aanvaller. Anders zou hij waarschijnlijk worden geweerd als international van Iran en kon zijn familie in zijn thuisland ook in de problemen raken.

Lees ook: Feyenoorder Jahanbakhsh gestraft als hij speelt tegen Maccabi

Wedstrijdselectie Feyenoord
1. Justin Bijlow
21. Ofir Marciano
49. Tein Troost
2. Marcus Pedersen
3. Lutsharel Geertruida
4. Marcos Senesi
5. Tyrell Malacia
7. Luis Sinisterra
10. Orkun Kökcü
11. Bryan Linssen
17. Fredrik Aursnes
18. Gernot Trauner
20. João Teixeira
24. Naoufal Bannis
25. Ramon Hendriks
26. Guus Til
28. Jens Toornstra
33. Cyriel Dessers
45. Lennard Hartjes

Feyenoord

gerelateerd