Goed en slecht nieuws uit de ziekenboeg van PSV

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 september 2021 – PSV heeft zondag goed en slecht nieuws gekregen uit de ziekenboeg. De Eindhovenaren moesten tegen AZ middenvelder Davy Pröpper, Maximiliano Romero, Ryan Thomas en Ibrahim Sangaré missen, maar alleen laatstgenoemde ligt nog even uit de roulatie, zo is de verwachting.

Goed en slecht nieuws uit de ziekenboeg van PSV

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Thomas was ziek en zal donderdag in de Europa League tegen Real Sociedad mogelijk alweer in actie kunnen komen. Dat geldt vermoedelijk nog niet voor Pröpper, maar hij zal normaliter volgend weekend tegen Feyenoord wel weer van de partij kunnen zijn. Aanvaller Romero mogelijk ook: hij traint na een zware blessure al drie weken mee bij de A-selectie en zal binnenkort opgenomen kunnen worden in de wedstrijdgroep.

Speeltijd in Europa is ook mogelijk voor laste minute-aanwinst Carlos Vinícius, wiens werkvergunning dit weekend nog in orde was. De Eindhovenaren gaan er vanuit dat ook hij tegen Real Sociedad wel inzetbaar is voor trainer Roger Schmidt. Keeper Maxime Delanghe zal zich na zijn blessure ook weer snel melden op het trainingsveld in Eindhoven, waardoor dan alleen Richard Ledezma en Sangaré nog in de ziekenboeg zitten.

Lees ookPSV geteisterd door blessuregolf richting topper tegen AZ

De controleur van PSV werd zaterdag vervangen door verdediger Olivier Boscagli, die aan het einde van de wedstrijd wel kramp had en nog vervangen moest worden door Jordan Teze. Eerder had hij zijn ploeg met een heerlijke knal van afstand nog wel op voorsprong geschoten tegen AZ.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd