Teleurstellend debuut Lammers, ondanks goal opstandeling

12 september 2021, 17:27

In Duitsland heeft Eintracht Frankfurt de zege uit handen gegeven. Door een doelpunt tien minuten voor tijd, kwam het met 1-0 voor, maar met tien man wist VfB Stuttgart net voor tijd nog gelijk te maken (1-1). Bij Eintracht debuteerde huurling Sam Lammers met een basisplaats, maar in zeventig minuten kon hij zijn stempel niet drukken op de wedstrijd. Dat lukte een andere oud-Eredivisiespeler wel, nadat hij als invaller binnen de lijnen kwam.

Filip Kostic speelde in het verleden voor FC Groningen, maar maakte het deze zomer bij zijn huidige club erg bont. De Serviër stond in de nadrukkelijke belangstelling van Lazio Roma en dus wilde hij een vertrek forceren. Hij kwam tijdelijk niet meer opdagen en miste daardoor het duel met Arminia Bielefeld, doordat hij naar eigen zeggen met zijn hoofd ergens anders zat.

Nadat de transfer uiteindelijk geen doorgang vond, is hij door trainer Oliver Glasner weer opgenomen in de wedstrijdselectie. Een halfuur voor tijd kwam Kostic binnen de lijnen en twintig minuten later dacht hij zichzelf tot matchwinner te kronen. Enkele minuten later pakte Stuttgart in de persoon van Waldemar Anton ook nog een rode kaart, maar desalniettemin viel de gelijkmaker nog.

Twee minuten voor het eindsignaal redde Omar Marmoush een punt voor de uitploeg. Zo is het debuut van Lammers zeer teleurstellend verlopen. Eintracht Frankfurt wacht na vier duels nog altijd op de eerste overwinning. Drie wedstrijden werden gelijkgespeeld en één duel werd verloren, waardoor het op de veertiende plek staat. Stuttgart staat met een punt meer op plaats tien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen