Dortmund klaar met Bayern: "Moet zijn snater houden over ons"

12 september 2021, 18:12

De relatie tussen Borussia Dortmund en Bayern München is afgelopen week iets verslechterd. De directeuren van beide Duitse grootmachten hebben het namelijk met elkaar aan de stok gekregen over Marco Reus. De Duits international verliet namelijk de nationale ploeg met een lichte blessure, maar zaterdag speelde hij met Dortmund 'gewoon' negentig minuten mee tegen Bayer Leverkusen.

Dat schoot in het verkeerde keelgat bij sportief directeur van Bayern München, Hasan Salihamidzic. Bij Sky Deutschland insinueert hij dat Dortmund hier een naar spelletje speelt. "Eigenlijk zijn het mijn zaken niet, maar ik vind het wel raar dat je het Duitse elftal verlaat en een paar dagen later wel in actie komt. Onze spelers zijn wel bij de nationale ploeg gebleven en speelden zaterdag ook tegen Leipzig."

Onder meer Serge Gnabry was een van die spelers, maar hij raakte in het competitieduel geblesseerd. "Nu moet hij waarschijnlijk de topper tegen Barcelona missen. Hij is behandeld en voelt zich wel al een stuk beter, maar het is afwachten of hij daadwerkelijk mee kan doen." Bayern won overigens zeer overtuigend in de topper met 1-4 van Leipzig.

Lees ook: Spektakel bij Bayer-Dortmund

Vanuit het Dortmund-kamp is er veel irritatie over de bemoeienis van de grote concurrent. Sportief directeur Michael Zorc van Dortmund heeft bij Kicker gereageerd. "Salihamidzic moet zijn snater houden over ons en zich beperken tot commentaar op de problemen van Bayern München zelf. Wie denkt hij wel niet dat hij is?" Het duurt overigens nog even totdat de twee ploegen elkaar treffen. Op 4 december staan ze in de competitie tegenover elkaar.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen