Randers kent slechte generale voor ontmoeting met AZ

12 september 2021, 18:20

Het vertrouwen van Randers heeft in aanloop naar de ontmoeting met AZ een nieuwe deuk opgelopen. Op eigen terrein wist de Deense club voor de vijfde keer op rij niet te winnen. Koploper FC Kopenhagen ging er met een 0-2 zege vandoor.

Randers boekte een maand geleden zijn laatste overwinning. In de play-offs van de Europa League werd er gelijkgespeeld (1-1) en verloren (2-1) van Galatasaray, in competitieverband werden de wedstrijden tegen Aalborg BK (1-1), Silkeborg IF (2-1) en zondag ook Kopenhagen niet in winst omgezet.

Randers, sinds deze zomer de club van de bij FC Emmen geflopte Simon Tibbling, bleek zondag een maatje te klein voor de nummer drie van het voorbije seizoen. Kopenhagen, dat aantrad met Kevin Diks en Nicolai Boilesen, kwam na twaalf minuten op voorsprong via William Bøving. Direct na rust verdubbelde Jens Stage de marge, wat het laatste doelpunt van de wedstrijd bleek te zijn.

AZ gaat komende donderdag op bezoek bij Randers. De Alkmaarse ploeg kende dit weekend eveneens geen goede generatie. Thuis werd er met 0-3 verloren van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen