Liverpool en Struijk komen snel met reactie na horrorblessure

13 september 2021, 08:00   Bijgewerkt: 13 september 2021, 09:12

Harvey Elliott heeft zondag niet lang in het ziekenhuis gelegen. Nadat er diverse foto's van zijn enkel werden gemaakt, mocht het achttienjarige toptalent snel weer huiswaarts keren. Op zijn social media-kanalen liet Elliott al snel weten dat hij keihard aan zijn herstel gaat werken. Daar kan hij pas mee beginnen nadat hij is geopereerd.

Liverpool versloeg Leeds United met 0-3, maar die zege werd overschaduwd door een verschrikkelijke blessure voor Elliott. Het toptalent werd op het middenveld onderuitgehaald door Nederlander Pascal Struijk, die daarmee het been van Elliott leek te breken. Hoewel Struijk eveneens de bal speelde, kwam het hem op een rode kaart te staan.

Lees ook: Zege Liverpool overschaduwd door benenbreker Struijk

Liverpool liet op Twitter weten dat Elliott 'een zware blessure' heeft opgelopen. Dat werd bevestigd door coach Jürgen Klopp. De Duitser meldde dat Elliott niets heeft gebroken, maar dat zijn enkel is ontwricht. "Hij ligt nu in het ziekenhuis. Ze moeten zijn enkel weer op de goede plek zetten. We verwachten hem niet terug voor de jaarwisseling", aldus Klopp tegen Engelse media.

Ook 'dader' Struijk schrok van de blessure van zijn tegenstander. 'In de wedstrijd is er iets gebeurd wat ik echt niemand toewens', schrijft de verdediger op zijn Instagram-pagina. 'Harvey, mijn gedachten zijn bij jou. Ik ben geschokt en dit was nooit mijn bedoeling. Ik wil je een voorspoedig herstel wensen en ik hoop je snel weer terug te zien op het veld.'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen