Volop interesse voor Bakircioglü

27 juli 2006, 15:34

De kans is groot dat de man die vorig seizoen door Twente-fans verkozen werd speler van het seizoen, Kennedy Bakircioglü, komend seizoen niet meer in Enschede zal spelen. De trefzekere Zweed staat in de belangstelling van een handvol buitenlandse clubs. FCUpdate.nl sprak met hem en vroeg hem naar de huidige stand van zaken.

Aan het eind van vorig seizoen werd bekend dat onder meer Fenerbahçe en 1.FC Köln interesse hadden in Bakircioglü en dat is nog altijd het geval. "De interesse is er nog steeds", bevestigt de Zweed. "Hoe het nu verder gaat, weet ik niet. Ik probeer me volledig te richten op de trainingen en de wedstrijden. Als het concreet wordt, hoor ik dat vanzelf van mijn manager."

"Ik weet in ieder geval dat bepaalde clubs me nog steeds volgen. Hoe en wanneer dat is, weet je nooit. Misschien zat er afgelopen zaterdag tegen Kalmar ook wel een scout op de tribune, er duiken immers overal mensen op om je te bekijken. Ikzelf doe gewoon mijn best, meer kan ik niet doen. Of ik een bepaalde deadline heb wanneer ik uiterlijk duidelijkheid wil hebben? Nee, dat niet. Ik merk het wel, als de interesse concreet wordt kunnen we altijd praten", aldus de Zweed.

Ook de situatie bij FC Twente zal meespelen in zijn beslissing of hij wil blijven of niet. "Als we UEFA Cup halen, speelt dat natuurlijk een rol. Als speler wil je altijd tegen betere tegenstanders spelen, daar leer je het meest van. Hopelijk kunnen we de laatste voorronde dan ook overleven, dat zou heel mooi zijn. We hebben een goede ploeg en de nieuwe trainer probeert er voor te zorgen dat het baltempo hoog blijft. Dat hebben we nodig."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen