De vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Maccabi Haifa

14 september 2021 – Feyenoord-trainer Arne Slot zal in de heenwedstrijd tegen Maccabi Haifa in de groepsfase van de Conference League dinsdagavond vermoedelijk meteen weer een beroep doen op Marcos Senesi. De Argentijnse verdediger reisde met de groep mee naar Israël en wordt ook fit genoeg geacht om in de basis te starten bij de Rotterdammers.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Maccabi Haifa

Dat weet het Algemeen Dagblad. Dat betekent dat hij met de verder inmiddels bekende namen, Justin Bijlow, Marcus Holmgren Pedersen, Gernot Trauner en Tyrell Malacia de achterhoede vormen. De eveneens teruggekeerde Lutsharel Geertruida begint na zijn blessure nog wel op de bank, maar zou als invaller minuten kunnen maken.

Op het middenveld is er ruimte voor Fredrik Aursnes, omdat Alireza Jahanbakhsh ontbreekt in de beide duels met Maccabi Haifa. Daardoor schuift aanvoerder Jens Toornstra normaliter door naar de positie van rechtsbuiten en wordt de Noors international op het middenveld naast Guus Til en Orkun Kökcü gezet.

Lees ook: Goed nieuws Feyenoord: drietal terug, Nelson ontbreekt

Bryan Linssen en Luis Sinisterra maken naast Toornstra de voorhoede compleet. Dat betekent dat Cyriel Dessers zijn debuut hoogstens als invaller kan maken dinsdagavond, terwijl de herstelde João Teixeira ook niet aan de aftrap wordt verwacht. Last minute aanwinst Reiss Nelson is nog niet van de partij, want hij is niet wedstrijdfit. Slot gaf aan dat de aanvaller de trainingen bij Feyenoord 'net iets zwaarder' vindt dan bij Arsenal. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökçü, Til; Toornstra, Linssen, Sinisterra.

Feyenoord

gerelateerd