Mathijssen hoopt op overgang naar NAC

Ger
27 juli 2006, 15:58

Danny Mathijssen komt definitief niet meer voor in de toekomstplannen van AZ. De 23-jarige middenvelder is door de Alkmaarders zelfs op de transferlijst geplaatst. "Persoonlijk heb ik wel een voorkeur voor NAC", laat Mathijssen in BN/De Stem weten.

"Als ze je op die transferlijst zetten, dan hoor je er niet meer bij", weet de middenvelder. "Op de training ben je opvulling. Je moet op posities spelen die niet de jouwe zijn. Tegen amateurs word je in de voorbereiding nog wel een helft ingezet, maar vanaf het moment dat er tegen bvo's gespeeld gaat worden, kun je het vergeten."

Mathijssen heeft in Alkmaar nog een verbintenis tot medio 2008. Het laatste half jaar kwam hij op huurbasis uit voor RKC Waalwijk. Bij een eventuele transfer zal AZ zich coulant opstellen, hoewel de club wel een afkoopsom wil ontvangen. Inmiddels hebben meerdere clubs, al dan niet concreet, belangstelling getoond voor Mathijssen.

"Wel een stuk of vier, vijf clubs, zo heb ik begrepen, allemaal uit de Eredivisie", aldus Mathijssen. "NAC is één van die clubs ja. Maar concreet is het allemaal niet. Ik heb ook nog met geen enkele club gesproken. De transfertermijn sluit ook pas op 31 augustus. Er is dus nog tijd genoeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen