Telegraaf: Ajax en Martínez akkoord over nieuw contract

15 september 2021 – Lisandro Martínez mag zich ook de komende jaren speler van Ajax noemen. De verdediger en de club zijn het naar verluidt eens geworden over een nieuwe verbintenis tot medio 2025. Eerder waren de partijen al dichtbij, maar inmiddels is er dus ook daadwerkelijk een akkoord bereikt.

Telegraaf: Ajax en Martínez akkoord over nieuw contract

Dat bevestigde Martínez' zaakwaarnemer Steinar Dietz van Essel Sports woensdagochtend tegenover De Telegraaf. "We zijn er op hoofdlijnen uit met de club. Lisandro is nog niet klaar bij Ajax", werd hij geciteerd. Vorige week dinsdag hintte directeur voetbalzaken Marc Overmars al op het naderende akkoord. "Met Álvarez is het praktisch rond", zei hij toen. "Het is een kwestie van dagen."

De 23-jarige Martínez werd in de zomer van 2019 overgenomen van het Argentijnse Defensa y Justicia en kostte Ajax destijds zeven miljoen euro. In Amsterdam heeft hij zich inmiddels hard ontwikkeld en is hij die transfersom meer dan waard gebleken. Zijn vorige contract liep pas af in 2023 en Ajax had zelfs de optie om daar nog een jaar aan te voegen, maar met de nieuwe verbintenis wordt de ontwikkeling van Martínez beloond. De Argentijn gaat er op salaris dan ook op vooruit. 

Lees ook: Dit is de vermoedelijke Champions League-opstelling van Ajax

Ajax

gerelateerd