Dit is de opstelling van Ajax tegen Sporting Portugal

15 september 2021, 19:47

Erik ten Hag heeft de opstelling van Ajax voor de uitwedstrijd tegen Sporting Portugal in de Champions League bekendgemaakt. De trainer heeft ten opzichte van het gewonnen duel met PEC Zwolle (0-2) één wijziging doorgevoerd. Lisandro Martínez maakt zijn rentree in de basis, wat ten koste gaat van Devyne Rensch. Remko Pasveer staat onder de lat omdat Maarten Stekelenburg toch niet in actie kan komen.

Verwacht werd dat Stekelenburg woensdagavond zijn terugkeer op doel zou maken. De ervaren keeper liet de ontmoeting met PEC Zwolle aan zich voorbijgaan vanwege liesklachten, maar leek tegen Sporting Portugal wel weer in actie te kunnen komen. Erik ten Hag vertelde dinsdag tijdens de persbijeenkomst richting de wedstrijd in het Estádio José Alvalade zelfs dat Stekelenburg fit en helemaal hersteld' was. De bij het Nederlands elftal gestopte doelman is op de wedstrijddag echter nog afgehaakt.

Daardoor zal Pasveer weer onder de lat staan bij Ajax. Noussair Mazraoui, Jurriën Timber, Martínez en Daley Blind zullen de Amsterdamse verdediging vormen. Nicolás Tagliafico moet genoegen nemen met een plek op de bank. Op het middenveld staan Edson Álvarez, Steven Berghuis en Ryan Gravenberch. Dat Berghuis als aanvallende middenvelder speelt, heeft te maken met de blessure van Davy Klaassen. Voorin maken Dusan Tadic, Sébastien Haller en Antony de dienst uit.

Ajax speelt vanavond in Lissabon zijn eerste wedstrijd van deze Champions League-editie. De wedstrijd in de Portugese hoofdstad gaat om 21.00 uur van start. De Amsterdammers nemen het in de groepsfase ook op tegen Borussia Dortmund en Besiktas.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen