Tannane en Bazoer starten in cruciaal Conference League-duel

16 september 2021 – Vitesse begint vanavond aan de Conference League met Riechedly Bazoer en Oussama Tannane in de basis. De Arnhemmers nemen het op tegen NS Mura in Slovenië en de sterspelers van afgelopen seizoen krijgen dus het vertrouwen van Thomas Letsch.

Tannane en Bazoer starten in cruciaal Conference League-duel

De aanvaller en de verdediger waren vorig jaar de grote smaakmakers bij Vitesse, maar dat zorgde in de nieuwe jaargang voor opstartproblemen. Het duo wilde namelijk vertrekken. Voor beide spelers was wel interesse, maar Vitesse wilde de spelers niet voor een appel en een ei laten gaan. Daardoor moeten ze sowieso tot de winter in het GelreDome schitteren. Bazoer en Tannane mogen zich nu laten zien aan Europa.

Tannane liet zich al zien in de voorrondes voor het Europese toernooi, door in de eerste wedstrijd tegen Anderlecht te scoren. Hij leek matchwinner te worden, maar in minuut negentig werd het alsnog gelijk. Desondanks werd de return wel gewonnen door de Arnhemmers. Een mooie overwinning, maar het leverde uiteindelijk wel een moeilijke poule op. De ploeg van Letsch moet het in de Conference League verder opnemen tegen Tottenham Hotspur en Stade Rennais. Daarom is een goed resultaat tegen de Slovenen meteen cruciaal om door te gaan.

Opstelling Vitesse: Schubert; Yapi, Doekhi, Bazoer, Hajek, Wittek; Tronstad, Gboho, Tannane, Bero; Baden Frederiksen.

Eredivisie

gerelateerd