AZ begint zonder Aboukhlal aan Conference League-avontuur

16 september 2021 – AZ begint zonder Zakaria Aboukhlal aan het uitduel (21.00 uur) tegen Randers FC. In Denemarken kiest coach Pascal Jansen voor Albert Gudmundsson op de rechtsbuitenpositie. De niet volledig fitte Timo Letschert wordt opnieuw vervangen door Pantelis Hatzidiakos.

AZ begint zonder Aboukhlal aan Conference League-avontuur

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Het ontbreken van Aboukhlal is opmerkelijk, daar de Marokkaanse vleugelaanvaller dit seizoen nog niet in het basiselftal ontbrak. Bij de nummer drie van afgelopen seizoen staat doelman Peter Vindahl Jensen onder de lat in zijn vaderland. De deze zomer van Nordsjælland overgekomen doelman debuteerde afgelopen weekend in het thuisduel tegen PSV. Rechtsback Aslak Witry verschijnt eveneens aan de aftrap. Hij houdt Yukinari Sugawara opnieuw achter zich.
 
De Alkmaarders zullen gebrand zijn op een goede start in het derde Europese voetbaltoernooi. Afgelopen zaterdag ging de ploeg van Jansen in eigen huis met ruime cijfers (0-3) onderuit tegen PSV. AZ werd in de play-offs van de Europa League uitgeschakeld door Celtic. Naast Randers, treffen de Alkmaarders ook het Roemeense CFR Cluj en Tsjechische Jablonec. Die twee clubs treffen elkaar ook vanavond.

Opstelling AZ: Vindahl; Witry, Hatzidiakos, Martins Indi, Wijndal; Midtsjø, De Wit, Clasie; Gudmundsson, Pavlidis, Karlsson.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd