Seuntjens cynisch na rampavond: "Uitkijken dat ik niet verongeluk"

17 september 2021 – NAC Breda is na zeven wedstrijden verrassend genoeg te vinden in de kelder van de Keuken Kampioen Divisie. Ook de wedstrijd tegen FC Emmen ging vrijdagavond met 1-2 verloren. Aanvaller Ralf Seuntjens was na afloop kritisch op zijn eigen spel en wist dat op geheel eigen wijze te verwoorden. 

Seuntjens cynisch na rampavond: "Uitkijken dat ik niet verongeluk"

"Het was gewoon een klotenavond", begon een aangeslagen Seuntjens voor de camera van ESPN. Vooral op zijn eigen optreden was hij kritisch. "Ik was zelf slecht. Ik heb geen bal goed geraakt. Ik moet als ik naar huis ga nog uitkijken dat ik niet verongeluk, want alles zit tegen", zei hij cynisch.

Hoewel Seuntjens de wedstrijd wel uitspeelde, liep hij zelf ook nog een blessure op. "Mijn achillespees is helemaal dik. Dat is ook nog eens pech." De vraag is of dat de aanvaller - en daarmee heel NAC - de komende tijd nog problemen op zal leveren. "Ik weet het niet. Het loopt niet lekker in ieder geval."

Met slechts zes punten uit zeven wedstrijden kent NAC vooralsnog een rampzalige seizoensstart. "Ik heb er wel vertrouwen in, maar het moet wel een keer de andere kant op gaan vallen", zei Seuntjens daarover. "Dat moeten we ook afdwingen. Ik heb zeker nog vertrouwen in het systeem, daar sta ik volledig achter, maar we moeten wel een keer de drie punten gaan pakken."

Lees ook: KKD: Paniek bij NAC, veel goals Ajax en bizarre top drie

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd