PSV en Feyenoord verrassen met hun opstelling in topper

19 september 2021, 13:34   Bijgewerkt: 19 september 2021, 13:44

De opstellingen van PSV en Feyenoord zijn inmiddels bekend. Feyenoord start niet met de bekende namen aan het duel, gezien Bryan Linssen op de bank zit, terwijl Roger Schmidt uiteraard weer een verrassing uit zijn hoge hoed heeft getoverd. Noni Madueke begint namelijk op de bank, terwijl Speler van de Maand augustus Bruma in de basis begint. 

Bij PSV starten Jordan Teze, Davy Pröpper en Bruma dus in de basis. Dat betekent dat onder meer Madueke en Marco van Ginkel op de bank plaatsnemen. Zij waren in het duel met Real Sociedad van afgelopen donderdag nog wel basisspeler. Philipp Mwene is helemaal niet van de partij. 

Trainer Arne Slot verbaasde eveneens met zijn opstelling, want Linssen zit dus op de bank. De gelegenheidsspits begon het seizoen uitstekend met achtereenvolgens doelpunten tegen Atlético Madrid, Willem II, Elfsborg en twee treffers tegen Go Ahead Eagles, maar hij staat inmiddels ook alweer drie wedstrijden op rij droog. Daardoor staan Alireza Jahanbakhsh, Jens Toornstra en Luis Sinisterra in de aanval.

PSV en Feyenoord beginnen zondagmiddag om 14:30 aan het topduel. Momenteel staat Ajax na de negenklapper van zaterdag bovenaan, maar bij een zege wipt PSV daar weer overheen. Feyenoord wil zich graag revancheren voor de 3-1 nederlaag tegen FC Utrecht en het gelijke spel (0-0) dinsdag tegen Maccabi Haifa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen