Bizar: Danjuma blijft met Villarreal maar gelijkspelen

19 september 2021 – Arnaut Danjuma (24) is met Villarreal dit seizoen nog altijd ongeslagen, maar de vraag is wel of ze daar bij El Submarino Amarillo ook echt blij mee zullen zijn. De doelpuntloze remise op bezoek bij Real Mallorca zondagmiddag was namelijk het vijfde (!) gelijkspel in even zoveel officiële duels.

Bizar: Danjuma blijft met Villarreal maar gelijkspelen

In La Liga eindigden de wedstrijden tegen Granada en Espanyol eerder ook al met de brilstand, terwijl Atlético Madrid voor de interlandbreak knap op een 2-2 gehouden werd. Tegen Real Mallorca zondagmiddag kreeg Danjuma voor het eerst een basisplaats, maar ook hij kon van dat ene punt er geen drie maken.

Tegen Atlético Madrid en midweeks in de Champions League tegen Atalanta Bergamo (2-2) had Danjuma gescoord als invaller, maar bij zijn eerste basisplek lukte dat dus niet. Na een klein uur werd hij vervangen door Yeremi Pino, maar ook na de wisseling werd er niet gescoord door beide teams. En dus was het vijfde gelijkspel in alle officiële competities een feit.

Lees ookDanjuma oogst al snel lof bij Villarreal: "Zeer goede prestatie"

Met Elche, Real Madrid en Manchester United als komende tegenstanders zal Danjuma met Villarreal tegen de laatste twee tegenstanders overigens wel tekenen voor een punt. Maar met vier punten uit vier Primera Division-wedstrijden staat de ploeg vooralsnog wel slechts op de veertiende plaats in La Liga. 


LaLiga

gerelateerd