Wijndal gefrustreerd na nederlaag: "Het zal eens niet, hè?"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 september 2021 – Owen Wijndal vindt dat er bij AZ veel tegenzat tegen Heracles Almelo, maar stak na de nederlaag ook de hand in eigen boezem na de 3-2 nederlaag tegen Heracles Almelo. De ploeg verloor in extremis met tien tegen elf door een geweldige vrije trap van Rai Vloet.

Wijndal gefrustreerd na nederlaag: "Het zal eens niet, hè?"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We moeten hier gewoon winnen, het maakt niet uit met hoeveel man je speelt", doelt Wijndal voor de camera van ESPN op de rode kaart van ploeggenoot Jordy Clasie. "Na de nederlaag tegen PSV stond ik hier met minder teleurstelling, toen hebben we gewoon nog goed gevoetbald. Vandaag domineerden we in de eerste helft eigenlijk ook, alleen wordt het na de rode kaart lastig. Zij scoren ook direct daarna. Het zal eens niet, hè?"

De wedstrijd zal herinnerd worden wegens de prachtige goals, maar zo kijkt de aanvoerder van AZ er niet naar.  "Hoe wij de goals tegenkrijgen, dat is echt niet nodig. Met het team dat wij hebben, vind ik dat we hier gewoon een overwinning hadden moeten behalen. Dat hebben we vorig seizoen ook laten zien. Tegen Willem II stonden we ook na vijf minuten met tien man, toen speelden we ze ook helemaal weg. Dus waarom nu niet?", vraagt Wijndal zich hardop af.

"Dit is nu de derde wedstrijd op rij waarin we niet het resultaat halen dat we willen", voegde de vleugelverdediger er aan toe bij AZ TV. "We domineren wel, maar krijgen te makkelijk de goals tegen. Als AZ zijnde moet je hier gewoon winnen, of op zijn minst nog gelijk spelen. We hebben gelukkig snel weer een wedstrijd om een goed resultaat te halen. Daar gaan we alles aan doen", doelt hij op de doordeweekse speelronde. Donderdag nemen de Alkmaarders, die zeventiende staan, het op tegen FC Twente.

  • Topclub Adv

    Pak 50x of zelfs 100x je inzet als Nederland beide speelhelften wint tegen Gibraltar!

    Wint Nederland beide helften tegen Gibraltar? Dan kun je met één euro vijftig tot honderd euro bijschrijven.

  • Reacties

    Eredivisie

    gerelateerd