Messi grijpt de ongewilde hoofdrol bij zege Paris Saint-Germain

20 september 2021, 00:30   Bijgewerkt: 19 september 2021, 23:04

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 18 september.

Bosz krijgt véél te weinig met Lyon bij boze Lionel Messi en PSG

Peter Bosz heeft zondagavond met Olympique Lyon in de absolute slotfase een gelijkspel uit handen gegeven op bezoek bij Paris Saint-Germain. De Nederlandse coach speelde uitstekend tegen het sterrenensemble, waar de boze Lionel Messi voortijdig werd gewisseld. Tegen de verhoudingen in kopte Mauro Icardi diep in blessuretijd de winnende goal binnen: 2-1.

Video: Messi wordt gewisseld bij PSG en is boos op Pochettino 

Lionel Messi werd zondagavond een kwartier voor tijd naar de kant gehaald door Mauricio Pochettino. De Argentijn, die nog altijd op zijn eerste treffer wacht in dienst van Paris Saint-Germain, was zichtbaar ongelukkig… 

Juventus blijft zonder De Ligt na remise op degradatieplek

Vier duels, twee punten: Juventus is dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen. De Turijnse ploeg kwamzondagavond na de eerste drie slechte wedstrijden van het seizoen al na vier minuten op voorsprong via Alvaro Morata, maar uiteindelijk was het niet genoeg voor de driepunter tegen het daarvoor nog foutloze AC Milan: 1-1.

Eerste puntverlies Van Bommel na goals Weghorst en Lammers

Mark van Bommel heeft de koppositie met VfL Wolfsburg zondagavond niet kunnen heroveren. De Nederlandse oefenmeester leed in eigen huis tegen Eintracht Frankfurt (1-1) voor het eerst puntverlies. Sam Lammers deed zijn landgenoot pijn, ondanks dat Wout Weghorst in het tweede bedrijf de treffer van de voormalig PSV'er ongedaan maakte.

Opsteker Malen bij hoofdrol Haaland in Dortmund-zege

Donyell Malen (22) heeft een uitstekende zondagavond gekend met Borussia Dortmund. De Nederlandse aanvaller begon net als midweeks tegen Besiktas in de Champions League aan de aftrap tegen Union Berlin en was bij twee van de vier goals indirect betrokken en had een bijdrage aan de 4-2 zege op de ploeg uit de Duitse hoofdstad.

Chelsea heeft Ziyech niet nodig voor koppositie bij zege op Spurs

Chelsea heeft zich zondag weer aan kop genesteld in de Premier League. The Blues speelden zich zonder al te grote moeite voorbij stadsgenoot Tottenham Hotspur: 0-3. Alle treffers vielen in de tweede helft, waarin Steven Bergwijn ontbrak. De international van Nederland kampt met een blessure.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen