FC Barcelona
0 – 1
Real Madrid
Ajax
1 – 0
PSV

Transferstunt ADO Den Haag: Elia op het trainingsveld

21 september 2021 – ADO Den Haag staat op het punt om een fraaie transferstunt rond te maken. De club heeft een akkoord bereikt met Eljero Elia, die vanaf vandaag (dinsdag) gaat meetrainen met de selectie van Ruud Brood. Pas zodra de club financieel er weer bovenop is, kan hij echter een contract tekenen en gaan meespelen. Op dit moment is de aanvaller namelijk nog niet te betalen. 

Transferstunt ADO Den Haag: Elia op het trainingsveld

Dat schrijft Omroep West over ADO Den Haag, dat in grote financiële moeilijkheden verkeert. Sportief staat Brood desondanks met dertien punten uit zeven duels nog op de knappe vierde plaats met ADO, helemaal in de wetenschap dat de selectie pas vanaf de start van het Eerste Divisie-seizoen wat aangevuld werd. Bovendien was er in de zomer een enorme leegloop in de A-selectie.

Dat heeft er overigens nog niet voor gezorgd dat ADO Den Haag uit de financiële zorgen is. De club heeft nog altijd geen duidelijkheid over de toekomst en bovendien is er een behoorlijke schuldenlast. Er werd al tweemaal een puntenaftrek opgelegd door de KNVB en ook een akkoord met een nieuwe eigenaar, is er nog altijd niet. Pas als daarover witte rook is, lijkt Elia zijn handtekening te kunnen zetten onder een verbintenis.

Lees ookElia naar Eerste Divisie? "Alleen nog maar oriënterend gesproken"

'Eljero Elia staat vandaag op het trainingsveld bij ADO Den Haag. De 34-jarige aanvaller gaat meetrainen en tekent een contract zodra de club in financieel veilige haven is', schrijft Omroep West-journalist Jim van der Deijl op zijn twitteraccount. Een dag eerder werd de oud-international door het doorgaans goed geïnformeerde Volendam Inside gelinkt aan Het Andere Oranje, maar Elia lijkt toch te kiezen voor de club waar hij zijn doorbraak in het betaalde voetbal genoot.

Keuken Kampioen Divisie

gerelateerd