Bomvol programma met PSV, Feyenoord en buitenlandse topclubs

22 september 2021, 07:00   Bijgewerkt: 21 september 2021, 23:40

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 22 september. 

Wedstrijden

La Spezia – Juventus (18.30 uur)

Met twee punten uit vier duels en de achttiende plaats in de Serie A is de terugkeer van Massimiliano Allegri nog niet bepaald succesvol te noemen. De ploeg die met uitzondering van vorig seizoen de afgelopen tien jaar de titelstrijd in Italië domineerde staat nu op een degradatieplaats. Als het duel met Jeroen Zoet en consorten geen zege oplevert, is de crisis een feit. Matthijs de Ligt begint in elk geval in de basis, zo werd aangekondigd. 

Go Ahead Eagles – PSV (18.45 uur)

PSV-trainer Roger Schmidt maakte zichzelf afgelopen zondag belachelijk tegen Feyenoord. Hij wisselde zijn beste spelers en zag de Rotterdammers met 0-4 (!) winnen in Eindhoven. Niet alleen de einduitslag, maar ook de manier waarop maakte indruk. En PSV? Dat zal tegen Go Ahead Eagles beterschap moeten tonen. Al is dat normaliter een wedstrijd waarin Schmidt zou kunnen rouleren. Maar of hij dat ditmaal ook gaat doen? 

FC Metz – Paris Saint-Germain (21.00 uur)

Over wissels gesproken: met één wissel heeft Mauricio Pochettino alle spotlights opeens nog meer op Lionel Messi gezet. De kleine Argentijn was woedend dat hij voortijdig naar de kant gehaald werd tegen Olympique Lyon en negeerde een high five van de coach. Maar de winnende trainer heeft altijd gelijk: met achttien punten uit zes duels is de score in de Ligue 1 echter overtuigender dan het veldspel. Woensdagavond is Messi afwezig, juist vanwege de tik op de knie waarvoor hij uit voorzorg werd gewisseld. 

Real Madrid – Real Mallorca (22.00 uur)

Waar FC Barcelona de laatste tijd punten verspeelt, maakt Real Madrid een alleraardigste indruk. In elk geval qua resultaat, al had het zowel tegen Internazionale als ook tegen Valencia behoorlijk anders kunnen zijn. In eigen huis tegen Real Mallorca mag het veldspel van Carlo Ancelotti's team wat beter, al zal Ronald Koeman hopen dat ook De Koninklijke wat gaat laten liggen. 

Voetbal op tv

18.30 uur: La Spezia – Juventus, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Serie A

18.45 uur: NEC – FC Utrecht, ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie

18.45 uur: Go Ahead Eagles – PSV, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eredivisie

19.30 uur: Sevilla – Valencia, Ziggo Sport, live verslag van het duel in La Liga

20.00 uur: FC Groningen – Vitesse, ESPN 3, live verslag van het duel in de Eredivisie

20.45 uur: Manchester United – West Ham United, Ziggo Sport Docu, live verslag van het duel in de League Cup 

21.00 uur: FC Metz – Paris Saint-Germain, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Ligue 1

21.00 uur: PEC Zwolle – Sparta Rotterdam, ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie

21.00 uur: Feyenoord – sc Heerenveen, ESPN 2, live verslag van het duel in de Eredivisie

22.00 uur: Real Madrid – RC Mallorca, Ziggo Sport, live verslag van het duel in La Liga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen