'Chelsea meldde zich met honderd miljoen bij Paris Saint-Germain'

21 september 2021, 12:51

Chelsea gaf in deze transferwindow al ruim honderdtwintig miljoen euro uit aan de komst van Romelu Lukaku en huurde Saúl Ñíguez ook voor miljoenen van Atlético Madrid. Maar The Blues hadden nóg een mega-deal op de rol staan: ze hebben zich namelijk officieel gemeld voor Marquinhos.

De 27-jarige Braziliaanse verdediger was volgens Chelsea zo'n honderd miljoen euro waard en dat bod werd dan ook neergelegd bij zijn werkgever Paris Saint-Germain. De Franse topclub, die ook een bod van Real Madrid ter waarde van meer dan tweehonderd miljoen euro op Kylian Mbappé afwees, gaf echter geen krimp en wees het voorstel van de regerend Champions League-winnaar eveneens gedecideerd af.

Overigens zou volgens RMC Sport, dat het nieuws dinsdag naar buiten brengt, ook Marquinhos zelf de voorkeur hebben uitgesproken om bij PSG te blijven. Chelsea-trainer Thomas Tuchel werkte in Parijs eerder samen met de Braziliaanse verdediger en zag in hem de ideale aanvulling op zijn sterrenselectie. Van de Fransman Jules Koundé was al wel bekend dat Chelsea vol achter hem aanzat, maar ook die overgang kwam niet rond.

Lees ook'Bayern Müchen ziet in Werner perfecte opvolger Lewandowski'

Chelsea is de laatste jaren een absolute big spender op de transfermarkt. Een jaar voor deze zomer met de megadeal van Lukaku werden bijvoorbeeld Kai Havertz (80 miljoen euro), Timo Werner (54 miljoen euro), Ben Chilwell (50 miljoen), Hakim Ziyech (40 miljoen) en Edouard Mendy (24 miljoen euro) binnengehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen