Timber haakt geblesseerd af in warming-up, Schuurs vervanger

21 september 2021, 17:36   Bijgewerkt: 21 september 2021, 18:48

Jurriën Timber start toch niet in het duel van Ajax tegen Fortuna Sittard. De verdediger raakte geblesseerd in de warming-up en staat om die reden niet aan de aftrap. Perr Schuurs, die een verleden heeft bij de Limburgse club, neemt zijn plek in. Eerder werd al duidelijk dat Antony en Daley Blind in de basis terugkeren ten koste van David Neres en Nicolas Tagliafico.

Daarmee treden de Amsterdammers met de sterkste elf aan tegen de nummer vijftien van de Eredivisie. Althans, als het gaat om beschikbare spelers. Naast Timber zijn ook Davy Klaassen en Maarten Stekelenburg er door hun blessures nog altijd niet bij. Zomeraanwinsten Steven Berghuis en Remko Pasveer spelen wederom in hun plaats. Ook Sean Klaiber ontbreekt nog bij Ajax, net als uiteraard André Onana.

De ziekenboeg kent overigens wel één naam minder: Zakaria Labyad keert na zijn blessure terug in de wedstrijdselectie. Daar neemt hij plaats naast onder meer Mohammed Kudus, die tegen Cambuur al voor het eerst na zijn blessure op de bank plaatsnam. Ook spelers als Neres, Danilo en Mohamed Daramy - die alle drie trefzeker waren tegen Cambuur - heeft Ten Hag nog als opties achter de hand.

Opstelling Ajax: Pasveer; Mazraoui, Schuurs, Martínez, Blind; Gravenberch, Berghuis, Álvarez; Antony, Haller, Tadic

Opstelling Fortuna Sittard: Van Osch; Tirpan, Angha, Janssen, Cox; Tekie, Duarte, Rienstra; Hansson, Sambou, Seuntjens

Reserves Ajax: Gorter, Setford; Schuurs, Neres, Danilo, Labyad, Kudus, Taylor, Jensen, Daramy, Tagliafico

Reserves Fortuna Sittard: Van Kouwen, Dornebusch; Pinto, Lonwijk, Celtik, Baghdadi, Pluijmen, Johansson, Musaba, Lake, Hogervorst, Noslin

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen