Feyenoord wilde Seuntjens: "Dat was misschien logisch geweest"

21 september 2021 – Mats Seuntjens neemt het vanavond (dinsdag) met Fortuna Sittard op tegen Ajax, maar het had voor hem ook anders kunnen lopen. Kort voor het sluiten van de zomerse transferwindow klopte Feyenoord namelijk aan voor de middenvelder annex aanvaller. In gesprek met ESPN bevestigde hij dat er Rotterdamse interesse was.

Feyenoord wilde Seuntjens: "Dat was misschien logisch geweest"

Waar Feyenoord in de zoektocht naar een spits uiteindelijk bij Cyriel Dessers uitkwam, was ook Seuntjens een serieuze optie. "Ze hebben zich gemeld bij Fortuna, maar ik ben hier nog. Ik kan er verder niet heel veel zinnigs over zeggen", aldus Seuntjens, die de stap naar Rotterdam-Zuid graag had gemaakt. "Ja, maar we zitten nu alweer in september. Het is nu gewoon knallen dit seizoen."

De suggestie om Seuntjens binnen te halen kwam waarschijnlijk uit de koker van Arne Slot, die hem nog kende van hun samenwerking bij AZ. "Hij kent mij goed, ik ken hem goed. We weten wat we aan elkaar hebben. Als je die optelsom maakt, klinkt het misschien wel logisch inderdaad. Het is er alleen niet van gekomen", zei Seuntjens, die daar sportief mee omging. "Ik wens hem en Feyenoord heel veel succes dit seizoen."

Seuntjens focust zich dit seizoen dus gewoon op Fortuna Sittard, met wie vanavond een belangrijke wedstrijd staat te wachten. In Sittard komt koploper Ajax op bezoek, dat dit weekend nog met 9-0 won van SC Cambuur. Het eerste fluitsignaal klinkt om 18:45 uur. 

Feyenoord

gerelateerd