Loopt Koeman nieuwe, fatale Barça-blamage op?

23 september 2021, 07:30

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 23 september.

Wedstrijden

SC Cambuur - Heracles Almelo (18.45 uur)

Na de uiterst pijnlijke avond in Amsterdam is het voor SC Cambuur tijd voor eerherstel. Ajax bleek in de Johan Cruijff Arena veel te sterk en versloeg de promovendus met 9-0. Tegen Heracles zal Cambuur zinnen op revanche. De Almeloërs lijken op voorhand echter ook geen makkelijke opgave. Dankzij een wonderschone vrije trap van Rai Vloet versloeg de ploeg van Frank Wormuth afgelopen weekend AZ.

FC Twente - AZ (21.00 uur)

De afgelopen twee seizoenen mengde AZ zich brutaal in de Nederlandse top, maar de afgelopen weken hebben de Alkmaarders een pas op de plaats moeten maken. Met de zeventiende plaats is de start van het nieuwe seizoen dramatisch. De Alkmaarders hebben na het vertrek van Myron Boadu, Marco Bizot, Calvin Stengs én Teun Koopmeiners een flink jasje uitgedaan. Kunnen ze zich herstellen tegen FC Twente? Dan zullen ze in ieder geval verdediger en clubtopscorer Robin Pröpper in de tang moeten houden.

Cádiz CF - FC Barcelona (22.00 uur)

na het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Granada kwam het hoofd van Ronald Koeman opnieuw op het Spaanse hakblok te liggen. Het liefst zou voorzitter Joan Laporta de coach al hebben ontslagen, maar financiële problemen verhinderen dat voorlopig. De topclub heeft een overwinning op laagvlieger Cádiz nodig om het negatieve sentiment te keren. Bovendien kan Barça de punten goed gebruiken in strijd om een plek in de bovenste regionen van La Liga.

Voetbal op tv

18.30 uur: Sampdoria - Napoli, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Serie A

18.45 uur: SC Cambuur - Heracles Almelo, ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie

19.30 uur: Granada - Real Sociedad, Ziggo Sport, live verslag van het duel in La Liga

20.45 uur: AS Roma - Udinese, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Serie A

21.00 uur: FC Twente - AZ, ESPN, live verslag van het duel in de Eredivisie

22.00 uur: Cádiz CF - FC Barcelona, Ziggo Sport, live verslag van het duel in La Liga

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen