Barça-adviseur laat Koeman bungelen: "Ik zeg geen ja of nee"

22 september 2021, 09:51

Ronald Koeman heeft een wonder nodig om ook de komende jaren hoofdtrainer te blijven van FC Barcelona. De Nederlandse oefenmeester ligt overhoop met voorzitter Joan Laporta en kan bovendien niet wijzen naar sterke prestaties in de competitie en de Champions League. Ook Laporta's adviseur Enric Masip kan de vrees van Koeman niet wegnemen.

Koeman wil zelf het liefst aanblijven als coach, maar Laporta zou hem volgens diverse geruchten het liefst op straat zetten. De flinke ontslagpremie verhindert dat vooralsnog, maar het is duidelijk dat Koeman niet op een zetel zit. "Uiteraard zijn er twijfels", aldus Masip bij tv-programma Onze. "Er zijn gewoon dingen die niet werken en de sfeer rondom de groep is niet positief."

Masip kan Koeman geen duidelijkheid verschaffen, als hij wordt gevraagd naar een mogelijk ontslag van de trainer. "Daar zeg ik geen ja of nee op", aldus de adviseur. "De mensen moeten geduld hebben. We proberen de club momenteel beter te maken."

FC Barcelona kampt namelijk al lange tijd met zware financiële problemen, die afgelopen zomer pas écht aan het licht kwamen. De topclub wilde het contract van Lionel Messi dolgraag verlengen, maar kreeg geen groen licht van de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen