Trauner over Bijlow: "Nog nooit zo'n complete keeper gezien"

22 september 2021 – Gernot Trauner maakt in zijn eerste weken als speler van Feyenoord bijzonder veel indruk. De Oostenrijkse centrumverdediger, die deze zomer werd overgenomen van LASK Linz, is echter niet de enige speler die vooralsnog imponeert. Ook Justin Bijlow maakt namelijk een goede ontwikkeling door tussen de palen, constateert ook Trauner.

Trauner over Bijlow: "Nog nooit zo'n complete keeper gezien"

De Oostenrijkse verdediger vormt een solide verdedigingsblok met Argentijn Marcos Senesi, maar voelt zich ook gesteund in de rug. "Als bonus hebben we Justin", zegt hij tegen Voetbal International. "Ik ben in heel mijn leven nog niet een keeper tegengekomen die zo goed en zo compleet is als hij. Het is net alsof we met hem nog een extra centrale verdediger hebben."

Bovendien is de klik met Senesi uitstekend. Volgens Trauner is dat niet logisch. "Het is altijd afwachten, maar wat meehelpt, is dat Marcos en ik toch al redelijk ervaren zijn. We weten wat er van ons wordt verwacht", aldus de verdediger. Het duo neemt het vanavond (woensdag) in eigen huis op tegen SC Heerenveen. Afgelopen weekend stuntten de Rotterdammers met een 0-4 zege bij PSV.

Met Senesi én Trauner in de achterhoede hield Feyenoord dit seizoen al acht keer de nul. In totaal kregen de Rotterdammers slechts drie goals om de oren: alle drie tegen FC Utrecht (3-1 nederlaag). Alleen Ajax (1) kreeg minder treffers tegen.

Feyenoord

gerelateerd