Vermoedelijke basiself Feyenoord: Linssen keert terug

22 september 2021 – Bryan Linssen keert tegen SC Heerenveen terug in de basisformatie van Feyenoord, zo verwacht het Algemeen Dagblad. De kleine aanvaller moest tegen PSV nog genoegen nemen met een plek op de reservebank, omdat coach Arne Slot de voorkeur gaf aan een formatie met vier middenvelders. Tegen SC Heerenveen lijkt Linssen echter weer terug te keren.

Vermoedelijke basiself Feyenoord: Linssen keert terug

Omdat ook uitblinker van afgelopen week Jens Toornstra zijn basisplek lijkt te behouden, wordt Fredrik Aursnes geslachtofferd. De Noorse aanwinst speelde PSV een sterke wedstrijd, maar voor hem is tegen Heerenveen simpelweg geen plek in de basis. Afgelopen week was de middenvelder juist de vervanger van de gepasseerde Linssen, die na vier speelronden al op vier competitiegoals staat.

Marcus Holmgren Pedersen lijkt fit genoeg voor de ontmoeting met SC Heerenveen. De Noorse rechtsback kwam tegen PSV keihard in botsing met Gernot Trauner, waardoor hij zich kort voor tijd met een brancard van het veld moest laten dragen. De schade bij Pedersen bleek na afloop al mee te vallen. Mocht Pedersen niet kunnen starten, is Lutsharel Geertruida zijn logische vervanger.

Bij tegenstander SC Heerenveen keert Sven van Beek terug in het stadion waar hij jarenlang speelde. Van Beek werd afgelopen seizoen al verhuurd aan Willem II en verkaste deze zomer definitief naar Friesland. Ook Erwin Mulder en Lucas Woudenberg beleefden hun doorbraak als profvoetballer in de Kuip. Rodney Kongolo, die mogelijk wegens ziekte niet van de partij is, speelde in de jeugd van de Rotterdammers.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Feyenoord

gerelateerd