Goed nieuws voor Ajax; blessuregolf bij CL-opponent

22 september 2021, 16:00

Besiktas zal vooralsnog zonder al te veel vertrouwen toewerken naar de wedstrijd tegen Ajax. De Turkse grootmacht speelt volgende week dinsdag in groep C van de Champions League tegen de Amsterdammers. In Istanbul zijn er echter zorgen over het grote aantal blessures in de selectie.

Volgens het Turkse medium Hurriyet zijn liefst acht spelers een vraagteken voor de wedstrijd tegen Ajax. Daarbij hoort ook Michy Batshuayi, de spits die dit seizoen door Besiktas wordt gehuurd van Chelsea. Daarnaast zitten ook Rachid Ghezzal, Alex, Necip Uysal, Mehmet Topal, Domagoj Vida, Georges-Kévin Nkoudou en Welinton in de lappenmand.

Trainer Sergen Yalcin zal zich dus zorgen maken over de fitheid van zijn selectie. Besiktas moet vrijdagavond namelijk eerst nog aantreden tegen Altay SK. Dat zal zeker geen gemakkelijke klus worden voor de huidige koploper van de Süper Lig. Altay heeft namelijk in zes wedstrijden al twaalf punten verzameld en is de nummer drie van de ranglijst.

Ajax kan dinsdagavond (18.45 uur) in de eigen Johan Cruijff ArenA uitstekende zaken doen tegen de Turken. De manschappen van trainer Erik ten Hag wonnen hun eerste duel in de Champions League namelijk al met 1-5 van Sporting CP, terwijl Besiktas met 1-2 verloor van Borussia Dortmund.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen