Besiktas wil straf zien voor 'onetische' Balotelli

22 september 2021, 17:36

Bij Besiktas zijn ze helemaal klaar met Mario Balotelli. De Turkse topclub heeft in een statement flink uitgehaald naar de aanvaller van Adana Demirspor.

Dinsdag verspeelde Besiktas een 3-0 voorsprong en twee punten tegen de club waar ook voormalig AZ-verdediger Jonas Svensson onder contract staat. Balotelli gaf een assist en scoorde een doelpunt, die hij op bijzondere wijze vierde. De oud-spits van Internazionale zocht Besiktas-coach Sergen Yalcin op en tikte met twee vingers op zijn eigen hoofd. Yalcin noemde Balotelli acht jaar geleden 'hersenloos'. Een uitspraak die de flamboyante aanvaller dus blijkbaar niet vergeten was.

Besiktas spreekt schande van de actie van Balotelli en spreekt in een statement op de clubwebsite van 'Illegaal en onetisch gedrag'. 'We zijn benieuwd welke straf de speler zal krijgen naar aanleiding van deze actie. Een actie als deze zullen we nooit accepteren. We veroordelen het ten zeerste', valt er te lezen in het communicé van de huidige koploper van de Süper Lig. 

Lees ook: Mario Balotelli is frustraties niet de baas na vroege wissel

Ook heeft de Turkse grootmacht nog een boodschap voor de arbitrage die de leiding had over het thuisduel tegen de club van Balotelli. 'Een voetballer met een strafblad die illegaal en onethisch gedrag vertoonde, werd vanaf het moment dat hij in het veld kwam tot hij naar de kleedkamer ging ontzien door de scheidsrechter en de vierde man. Het recht van onze volgers om wedstrijden te kijken met daarin gezonde en sportieve manieren, kan niet van ze worden afgepakt.'

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen