Schmidt gooit opstelling PSV ook tegen Go Ahead om

22 september 2021, 20:26

Roger Schmidt gooit zijn opstelling om voor het treffen met Go Ahead Eagles. De oefenmeester hoopt dat zijn manschappen met een reactie komen na de 0-4 nederlaag van afgelopen weekend tegen Feyenoord. In Deventer moet PSV het wel stellen zonder de geblesseerde Mario Götze.

Joël Drommel behoudt zijn basisplaats in de Adelaarshorst, waar Schmidt in de achterhoede wel wijzigingen heeft doorgevoerd. Phillipp Mwene, André Ramalho, Olivier Boscagli en Philipp Max moeten Go Ahead van scoren zien te houden. Dat betekent dat Jordan Teze en Armando Obispo naar de bank zijn verwezen. Datzelfde geldt voor middenvelder Davy Pröpper.

Het blok op het middenveld wordt namelijk gevormd door aanvoerder Marco van Ginkel en Ryan Thomas. Daarvoor moeten Ritsu Doan, Cody Gakpo en Noni Madueke voor gevaar zorgen. De diepe spits is Eran Zahavi, die nieuweling Carlos Vinícius vooralsnog op de bank houdt. Ook Bruma moet na zijn basisplaats tegen Feyenoord genoegen nemen met een bijrol in Overijssel.

Opstelling Go Ahead Eagles: Hahn; Lucassen, Nauber, Kramer, Kuipers; Brouwers, Rommens, Botos; Oratmangoen, Cardona, Córdoba.

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Thomas, Doan; Madueke, Zahavi, Gakpo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen